Om dat het kan: Maleisie - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Chris Bonke - WaarBenJij.nu Om dat het kan: Maleisie - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Chris Bonke - WaarBenJij.nu

Om dat het kan: Maleisie

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Chris

05 Maart 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur

Haalloooo

Onze trip heeft een onverwachte wending gekregen.. We zitten op dit moment in Kuala Lumpur en moeten daar drie weken blijven..

Nee, was het maar zo.. We wachten op onze volgende vlucht en in de verloren tijd voeg ik het vlaggetje van Maleisie toe aan mijn bezochte landen :). Kuala Lumpur is overigens een prachtige stad vanuit de lucht :P. Het was al donker toen we kwamen aanvliegen maar dat maakte de stad alleen maar mooier. Het leek net of verschillende aardplaten met bebouwing uit elkaar gehouden werden door oranje gloeiende naden. Ook de Petronans Towers ontbraken niet aan het uitzicht. Erg mooi maar helaas geen foto kunnen maken.

We hebben in Bangkok afscheid genomen van Pedro en Azie. Afscheid nemen is eigenlijk niet heel erg opwindend meer als je al een maand lang bezig bent geweest alle kontacten die je voor een halfjaar opgebouwd hebt weer af te breken. We hebben het dus maar afgesloten met een hand en knuffel onder de belofte weer te ontmoeten in Vegas. Dat leek ons wel een goed plan!

Maargoed, straks weer het vliegtuig weer op. We vliegen met Malesia Airlines en dat beloofd veel goeds gezien hun website.

Hier was dan een kort berichtje, ik kom eraan!

Chris